Designeri din întreaga lume s-au adunat pentru o seară la Teatrul Aalto din Essen, Germania, și noi ne-am numărat printre ei. Suntem bucuroși să anunțăm că Alca a devenit mândrul câștigător al Red Dot 2024!

Tehnologia și designul merg mână în mână

În cadrul serii de gală au fost premiate seria de clapete Linka și Dot.Dot. WC. Aceste clapete au fost create în 2023 în colaborare cu renumitul designer ceh Lucie Koldová, care a imprimat colecției originalitate și minimalism. Clapetele sunt caracterizate de linii fine dar stricte și de prelucrare precisă. Acestea sunt completate de caracteristicile care le fac perfect confortabile in timpul utilizării . Întreaga colecție a fost creată de Alca Development Dept, condus de Tomáš Krist, care a venit la Essen pentru a prelua personal premiul. Este o satisfactie sa primesti un premiu pentru proiectul la care ai contribuit. Cooperarea cu un designer este întotdeauna o diversiune interesantă și o mică provocare pentru noi, ca tehnicieni. Juriul Red Dot ne-a spus clar că am depășit această provocare, Tomáš Krist nu își ascunde entuziasmul.

Tehnologia și designul merg mână în mână

Premiu câștigător pentru Alca

Red Dot 2024 este al treilea premiu de design la rând, dar cel mai important, pe care l-au câștigat colecțiile Linka și Dot.Dot. Este cel mai faimos concurs de design din lume. Competiția a fost fondată în 1955 la Essen, Germania. Companiile și designerii pot concura la trei categorii, Alca a punctat la categoria Product Design. Câștigarea acestui premiu a fost precedată de succese în cadrul competițiilor iF Design Award și Czech Grand Design 2024. Red Dot Design Award completează această serie de realizări de succes.

Premiu câștigător pentru Alca

Vedeti atmosfera din seara de gală